søndag 20. desember 2009

Den første uka med Junior.............

og vi har kommet levende i fra det uten sår:), både hundene og vi mennesker. Alltid spennende med et nytt familimedlem, hvordan vil de andre ta ham i mot og hvordan vil han "skli" inn i flokken. Junior er jo hele 8 mnd. han ble det nå den 15. desember, litt annerledes enn å få en valp på 8-10 uker, Han er reinslig, går veldig pent i bånd, stort sett grei å ha i bilen, kan være litt alene sammen med de andre hundene, menneskekjær, veldig lik Zarifa, med det å ikke gi seg på tørre møkka. Han har ungdommelig pågangsmot og lar seg ikke affisere av halvgamle sure "bitcher", han respekterer når Sirah gir beskjed, men lar seg trekke opp av Zarifa, og det som starter som en lek ender ofte med skikkelig kjefting fra begges side. som sagt ungdommelig overmot og Zarifas lekne holdning, Han har funnet yndlingsplassen sin i stua, som er stresslessen og det er helt greit for ingen av jentene har noengang ligget i den. Det hender også han vil dele sofa med jentene, han prøver virkelig å innynde seg, men har ikke helt sukssess på det område ennå. Går jentene forbi når han ligger i stolen eller sofaen, hender det at han prøver å snappe etter dem (akkurat sånn var Zarifa mot Sirah tidligere, men vi har fått plukket det av henne) eller vi hører litt dype lyder fra strupen hans, vi er obs. så det er en av de tingene som det jobbes med for å få bort.


Han har kun fått båndturer denne uka, kulda kom jo krypende på torsdag, da ble turene også kortet noe ned, alle 3 syntes det var kaldt jeg også, igår begynte det å bli mildere, så da tok Egil og jeg med oss jentene en tur for å la de få løpt litt skikkelig i fra seg, Junior ble hjemme hos Ole Christian. Han skal få lov til å løpe litt løs han også, vi trener innkalling så det må jo prøves ut, bare passe på å ha med pølse, kylling eller annet snadder, da han er helt hol etter mat, så funker ikke innkallingen regner jeg med at pølsa ordner det.

2 kommentarer:

  1. Høres ut som en grei gutt, han :)))
    Lykke til videre!

    SvarSlett
  2. God jul til alle,bàde tobente og firbente fra oss i Spania.Kos dere med det nye familiemedlemet,men husk:NJET:kan vàre til god hjelp! :-)

    SvarSlett